Privatperson

Du som privatperson är varmt välkommen att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på Visby Racketcenter. All racketsport är godkänd som friskvård varför du är fri att nyttja ditt friskvårdsbidrag på så väl Badminton, Bordtennis, Padel, Pickleball som Tennis.

När du laddar saldo eller bokar speltider får du kvitto från vårt bokningssystem Playtomic som ni kan använda som underlag.

Det är även möjligt att ladda ditt saldo / köpa speltider via friskvårdsleverantörer som Benify, Benefits, Epassi, Wellnet.

Det går även bra att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för lektioner, kurser och aktiviteter. Behöver du hjälp med underlag/kvitto eller har frågor? Kontakta kansli@visbytk.com eller besök oss i shopen.

Företag

Vill ni som företag uppmuntra era anställda till friskvård i Visby Racketcenter så är ni varmt välkomna. Vi har flera flexibla lösningar för er som företag:

  • Företagskonto: Ni bokar på egen hand speltider i vårt bokningssystem och faktureras månadsvis i efterhand utifrån antal bokade tider.
  • Abonnemang: Ni kan välja att ha en stående kontraktstid under höst & vårsäsong för Badminton, Padel och Tennis.
  • Event/introduktionsdag: Vi kan sy ihop tillfällen för er som företag att prova på racketsport (Badminton, Bordtennis, Padel, Pickleball, Tennis). Vi inkluderar tränare som introducerar och håller lektioner eller leder matchspel/turnering för er personal.
  • Lektionspaket: Vi kan erbjuda er personal tränarledd racketsport under ett antal tillfällen för att på ett snabbt sätt komma igång med sin träning.
  • Kickoff/konferens/teambuilding: Tillsammans med er sätter vi ihop ett upplägg utifrån era önskemål, prova på spel, träning, lektion, turnering. Alla faciliteter och upplägg finns för en rolig och energiboostande dag hos oss.