Det är aldrig för sent att börja med tennis!

Genom Tennis på studs får nybörjare 65+ lära sig spela tennis på ett enkelt och lustfyllt sätt.

Bakgrunden till konceptet är Riksidrottsförbundets satsning på idrott för äldre och uppmaningen att idrotts-Sverige måste bli bättre att välkomna äldre till föreningslivet.
– Vi har redan många veteraner som spelar tennis – men få i åldrarna 65+ är nybörjare. Nu kan vi erbjuda en ny målgrupp möjligheten att börja spela, säger Emma Ernlund som är projektledare.

Som namnet skvallrar om går det snabbt att lära sig spela. Kortfattat innebär Tennis på studs  en enklare form av tennis anpassad för utövarna – man spelar dubbel på en minitennisbana med mjuk boll och två studsar är tillåtna. Välkommen att spela du också!

Tennis på studs spelas på fredagar 10:00-11:00 med efterföljande kaffestund i klubbrummet. Är du intresserad av att vara med är du välkommen att komma förbi och prova på eller maila en anmälan till kansli@visbytk.com

Är du istället eller också intresserad av Padel så spelas +65 padel på onsdagar 10:00-11:00. Är du intresserad av att vara med mailar du din anmälan till kansli@visbytk.com . Välkommen!

Inbjudan