Välkommen!


Verksamheten

Visby Tennisklubb bedriver en året-runt verksamhet som bland annat omfattar organiserad juniorträning, privatlektioner och kurser, tävlingar och läger samt evenemang. Verksamheten håller främst till i Wisby Rackethall - klubbens egenägda anläggning - men också runt om på öns tennisbanor. Visby TK har närmare 200 aktiva juniorer. Klicka här för att läsa klubbens stadgar.


Barn- och ungdom

Vår barn- och ungdomsverksamhet omfattar bland annat organiserad gruppträning som hålles terminsvis under 15 veckor, klubb- samt nationella tävlingar, läger och andra aktiviteter utöver. Som junior kan Du, i mån av tid och platser träna upp till tre gånger i veckan. Varje träningstillfälle är en timme. Du kan läsa mer om vår vision och värdegrund här.

För att lägga en intresseanmälan för träning vänligen klicka här. Övriga frågor besvaras av klubbens sportansvarige på simon.kornowski@visbytk.com


Kurser och privatlektioner

Vi har en lång erfarenhet av att leda kurser och privatlektioner för alla åldersgrupper och de flesta nivåer. Terminsvis håller vi ett antal kurser samt ett flertal timmar privatlektioner, utöver det erbjuder vi även skräddarsydda intensivkurser och läger - allt detta i mån av tid och platser. Priset för en privatlektion (en timme) är 400 kronor, i vilket tränare, banhyra, bollar samt låneracketar (vid behov) ingår.

Hittar Du något intressant i vårt utbud är Du välkommen att kontakta oss via Kontaktformuläret här


Sommarens verksamhet

Under hela sommaren erbjuder Visby Tennisklubb privatlektioner och skräddarsydda kurser med utbildade tränare.
Boka in dina timmar redan idag! Mejla Simon på simon.kornowski@visbytk.com

Visby Tennisklubb erbjuder även aktiviteter för barn och ungdomar samt tävlingsspelare, läs mer om dessa här!


Tävlingsverksamhet

Klicka här för att komma till tävlingssidan och läsa mer om vad som är aktuellt för tillfället!